Tietoa Järjestöstä

Suomen ja baltian maiden muslimi Järjestö toimii hyväntekeväisyys varoilla.
Sbmmj toimii suomessa ja baltian maissa; virossa, latviassa, ja liettuassa. Sbmmj toimii kattojärjestönä sen yhteistyökumppani yhdistyksille ja järjestöille.
Sbmmj Järjestö keskittyy oikeaan islamilaisen tiedon levittämiseen näissä maissa ja tekemään yhteystyötä näiden maiden eri Islamilaisten yhdistysten ja järjestöjen kanssa.
Sbmmj tarjoaa ilmais- kirjoja ja lehtisiä kaikkille yhdistyksille jotka keskittyvät islamin viestin tiedottamiseen ja levittämiseen.
Sbmmj tukee myös kaikkia sunni muslimi yhdistyksiä jotka keskittyvät islamin viestin tiedoittamiseen ja välittämiseen muslimeille ja ei muslimeille.
Sbmmj tarjoaa sen yhteistyökumppani yhdistyksille ja järjestöille Islamin tiedoittukseen tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Se myös painattaa materiaaleja Suomessa Suomenkielellä ja baltian maissa niiden maiden kielillä ja toimittaa ne eri sen yhteistyökumppani yhdistyksille ja järjestöille.
Sbmmj pyrkii tekemään yhteistyötä kääntäjien kanssa Islamilaisten käännöstöiden tekemisessä.
Sbmmj tukee erilaisia Islamilaisen tiedon levittämiseen liittyviä projekteja ja erityisesti
Muslimi naisille suunnattuja toimintoja.
Sbmmj järjestää Dawah- koulutusmatkoja vuosittain mahdollisuuksien mukaan sen yhteistyökumppani yhdistyksille ja järjestöille sen aktiivisille nuorille jäsenilleen.
Sbmmj tarjoaa arabian kielen opiskelua verkon välityksellä
Sbmmj or järjestää perhe leirejä ja opintoleirejä yhteistyökumppani järjestöjensä jäsenille.

Palvelut uusille muslimeille
– lahjoja uusille muslimeille
– peruskurssi islamin perusteet koulutus
– tuki henkilö
– oppitunnit

(Visited 63 times, 1 visits today)