Islamin johdanto

Ensiksi, ja edellä, muslimit uskovat ainutlaatuiseen Jumalaan, yksi. Hän ei synnyttänyt myöskään häntä ei synnytetty. Hän on armeliain ja ylin.

Muslimit myös uskovat kaikkiin profeettoihin, jumalallisesti paljastettuun Raamattuun (mukaan lukien toora, evankeliumi) mutta vain seuraavat Koraania (kun se on ainoa muuttumaton pyhä kirjoitus, ja se kumosi ne ennen kuin se). Kuuteen uskon pylvääseen myös kuuluu usko enkeleihin, päivä päätöksestä ja jumalallisesta määräyksestä.

Yhdessä nämä kuusi uskomusta muodostaa muslimin perustavanlaatuiset uskomukset. Kuitenkin on tärkeää huomata, että islamilainen usko ei rajoitu näihin 6 uskomukseen; pikemminkin nämä ovat perustavanlaatuisimpia. Itse asiassa, profeetta Muhammad -may rauhan kohdata pian him-n, joka on todettu, että muslimin usko koostuu yli 70 haarasta, mukaan lukien nöyränä oleminen. Jos te olette kiinnostunut oppimaan lisää 6 luottamuksen pylväästä islaminuskoon, ja mitä ne tarkoittavat sekä luottamuksen muut yleiset haarat islaminuskoon, sitten tuntekaa enemmän kuin esteetöntä juttelemaan meidän kanssamme juttelussa islaminuskoa verkon kautta.

(Visited 42 times, 1 visits today)